Kvasac LalBrew CBC-1™
Cijena: 3,59 €

Suhi kvasac LalBrew CBC-1™
Opis:
CBC-1 je posebno odabran zbog svoje sposobnosti refermentacije i preporučuje se za sekundarnu fermentaciju u boci/bačvi. CBC-1 može fermentirati piva s udjelom alkohola 12-14%, zbog svoje visoke otpornosti na alkohol i pritisak. Ovaj kvasac ne proizvodi okuse i kao takav jamči izvorni karakter piva. Na kraju fermentacije kvasac će se taložiti i formirati čvrstu podlogu. LalBrew® CBC-1 također se može koristiti za primarnu fermentaciju piva nalik šampanjcu, voćnih piva i jabukovače.
Soj: Saccharomyces cerevisiae
Raspon temperature: 20-30°C, Primarno: 20°C; Refermentacija: 15-25°C
Flokulacija: Visoka
Tolerancija na alkohol: 12-14% ABV za kondicioniranje bačvi i boca; 18% ABV za jabukovaču, medovinu
Doziranje: Kondicioniranje boce: 0,1 g/L; Jabukovača i medovina: 0,5-1 g/L
Pakiranje: 11 g
Specifično za sekundarnu fermentaciju u boci/bačvi.
Za stilove:
Fruit Beers
Full-bodied
Malty Beers
Dry Ciders
Meads
Ales
Bottle Conditioning